Tom Dieck menu

3 GANGEN MENU/ 3 COURSE MENU

TOM DIECK

VOORGERECHT / STARTER
Kersverse vandaag klaargemaakte dagsoep. Fresh soup of het day.
of/or Pasta fruttie die mare. of/or Pasta scampie of/or
Vietnamese loempia’s met org. saus. Vietnamese eggroll with org. sauce
of/or Carpaccio. Fillet de beef Carpaccio (+ € 4,00)

HOOFGERECHT / MAINCOURSE.
1,8 ons V.S. biefstuk van graan gevoerde runderen.
stevig, sappig van smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, great taste.
of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs.
of/or
Vegetarische dagschotel, Vegetarian today’s special.

NAGERECHT / DESSERT
Crème Brûlée of/or
Dikke plak verse meloen met een bolletje meloen ijs.
Melon with melon ice cream of/or
Chocolade fondant met zachte chocolade vulling en slagroom.
Chocolate fondant with soft chocolate filling and whipped cream.

€ 33,95
Bij het menu serveren wij eigen gemaakte frites en sla met tomaat.

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites € 1,50/spinazie spinach op Middellandse zee wijze € 2,50/gebakken uien
baked onions € 1,50/ haricots verts met pijnboompitten € 2,50/ extra sla met tomaat en dressing salad with tomato and dressing € 1,50/gebakken aardappeltjes Oriëntaalse wijze
baked potatoes Oriëntal way € 2,50.
Sauzen sauces à € 3,00: peper pepper/ knoflook garlic/ bospaddestoelen forest mushrooms/
roquefort/ vuurspuger fire-eater.

Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see our menu.

Optioneel: Gebakken aardappeltjes Oriëntaal € 2,50, verse seizoengroente € 2,50.
Baeked potatoes oriëntal € 2,50. Fresh season vegetables € 2,50.


Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications