Amsterdam sightseeing

U KUNT UW TOURS BOEKEN BIJ:


TOURS-DE-AMSTERDAM, KLIK HIER

Rondleidingen in Amsterdam voor Amsterdammers
(en mensen die in Amsterdam geboren zijn of zich Amsterdammer voelen)

 

Jullie hebben massaal gereageerd op Amsterdam voor Amsterdammers. Ook mogen niet Amsterdammers mee met deze tours, want men vond het discriminerend wanneer ik alleen Amsterdammers mee wilde nemen. Er waren nml. reacties uit heel Nederland. Dus nu is de Tour voor Amsterdammers ook mogelijk voor degene die in Amsterdam zijn geboren, die Amsterdam leuk vinden etc, etc.

 

Ik ga jullie vertellen, dat wij starten op Donderdag 12 okt, om 10 uur, in Hotel De Roode Leeuw op het Damrak. Daar zullen wij een kop koffie drinken (eigen rekening) Om 10.30 uur lopen wij naar Het Paleis op De Dam alwaar wij rondleiding zullen krijgen door een terzake kundige gids. Daarna, om ± half 1, brengt de gids ons naar het dichts bij zijnde water, waar een boot op ons wacht. Het is een open boot, dus dik aankleden, deze vaart ons een uurtje door de Amsterdamse grachten en zet ons af op de Oude Zijds. Dan lopen wij naar de Casablanca, waar de kok op ons wacht voor een 3 gangen keuze lunch. Als wij onze gerechten gekozen, hebben gaan wij naar ons theatertje, om daar een film te zien over Oud Amsterdam. Na afloop gaan wij aan tafel. De dag is afgelopen tussen 16.00 uur en 16.30 uur. Wij kunnen jullie altijd nog naar Café ‘t Mandje voor een afzakkertje.

 

 

Donderdag 19 okt gaan wij naar de Hortes Botanicus en drinken wij koffie in de Hortes en op 26 okt naar Het Amsterdams Museumen drinken wij koffie in café Scheltema Deze dagen zullen hetzelfde verlopen als op de 12e. De drankjes tijdens de Tour zijn uiteraard voor eigen rekening. De prijs voor de gids is € 10, = p.p., de boot kost ook €10, = p.p., Kosten aan de attractie zijn ook € 10, = p.p. het 3 gangen keuze menu in de Casablanca kost €15, = p.p. Onvoorziene kosten € 5, = p.p. Dus als ik het goed heb uitgerekend kom ik op € 50, = p.p. U kunt niet aan onderdelen van de dag deelnemen. U gaat de hele dag met ons mee. Er zijn max 15 personen die per Tour deel kunnen nemen, maar bij 12 pers. gaat de Tour al door. Er wordt bij de koffie ‘s morgens afgerekend. Er kan niet gepind worden.

 

U kunt bij mij reserveren via de telefoon Wim Peeters 06-5105 3604 of via de mail; info@casablanca-amsterdam.nl.

Reserveer nu voor 1 van de 3 of alle 3 de Tours

Loop/fiets-tocht Amsterdam Bad (Zandvoort)
voor meer informatie klik hierBekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications