Lady Charity


Laten we eerlijk zijn: het wordt er allemaal niet leuker op. Iedereen heeft maar haast en de meeste mensen zijn voornamelijk met zichzelf bezig. Niemand heeft nog tijd voor een ander. Waar is de tijd dat we ons met z’n allen schaarden rond een fijn gezelschapsspel? Waar is de tijd dat we tijdens de afwas uitbarstten in een vrolijk lied? De roep om wat meer saamhorigheid wordt dan ook luider en luider.De dames van Lady Charity, Elzemieke Bunzebrander en Anna Bettina de Vries, zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en nemen de handschoen op. Met tomeloze energie gaan de Aerdenhoutse vriendinnen het kille individualisme te lijf en zij zullen niet rusten voordat hun publiek een ware metamorfose heeft ondergaan. Van een verzameling individuen tot een hechte groep. In hun show Los Zand bieden zij de helpende hand. Op subtiele wijze, door middel van zang, dans en een fikse dosis coaching, brengen zij de mensen dichter tot elkaar.Los Zand is een 35 minuten durende live gezongen show die wekelijks te bewonderen is op vrijdagavond in Casablanca Variété, Zeedijk 24 te Amsterdam. De show is verder zeer geschikt voor festivals, bedrijfsevenementen, privé-feesten en teambuildingsessies.
Voorafgaand aan de show maken de dames graag kennis met hun publiek om de sfeer wat op te snuiven. Humor! Zang! Stand-up! Tailor-made! Animatie!

Meer informatie op: www.ladycharity.nl

Klik hier voor het programma

Marlene XL
Molly Strychnine
luna-lunettes
La Sirène
Tante P
Jong en Frij
La Sirène
Lady Charity
Niki Today
Celsius
Hansje en Angelique
Timon Krause
Fre
Merel Moistra

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 06 51 05 36 04 / 06 51 07 12 52 / 06 51 15 49 22 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter