Zondag 2 juni in Casablanca Variété

De Stiletto's, oftewel Amy Huiswijn, Charité la Bustier en Rachèl BeauJolie, zijn drie hartsvriendinnen, door het leven geverfd en zo ondertussen herkenbare en graag geziene gezichten van de Zeedijk Met hun kleurrijke persoonlijkheden en gevarieerd repertoire, brengen de Stiletto's een live-gezongen voorstelling, met een lach en een traan.

 

LEES MEER...

 

 

 

Luna Lunettes en De Poppers, bestaande uit DirQ en Don Paquale, hebben een vaste show van 30 minuten in Casablanca Variété "Close to you" die geschikt is voor Theater na de Dam, omdat wij als vast thema hebben hoe we samen met het publiek van verdriet vreugde maken en beelden daarbij uit hoe we kunnen verbinden waar verschillen ons lijken te scheiden. We willen niet vergeten hoe wij onze vrijheid met het lijden van onze voorgangers hebben verkregen voor wij onze vrijheid vieren.

Als lhbt gezelschap hebben wij voortdurend aandacht voor de homoseksuele minderheden, die ook slachtoffer werden van de tweede wereldoorlog en nog altijd in veel delen van de wereld niet kunnen rekenen op vrij leven met hun geslacht, geaardheid en culturele identiteit.

 

LEES MEER...

Casablanca Variété is het enige circuscafé in Europa, waar alle Europese circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in deze sfeervolle ruimtes ademt circus & variété. De wanden en vitrines hangen vol met kleurige circusfoto's, affiches en attributen van beroemde circusartiesten.

Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.

Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.

Helemaal beneden ligt de Chambre Separé een ruimte gelegen aan het water, geschikt voor bedrijfs of privé feestjes voor ongeveer 25 personen. Alle ruimtes zijn zeer geschikt voor feesten, bruiloften, diners en recepties.
Mooie recensies bij iens.nl
888Al jaren liep ik er langs op weg om ergens te gaan eten. Gelukkig nu eindelijk naar binnen gestapt om het een keer te proberen. Je ziet gelijk de gezellige nostalgische sfeer van variété uit vroeger jaren. De service was heel gemoedelijk en direct, voelde meer als een goede gastvrouw! ER werd een prima witte wijn geschonken en zowel de mixed grill als de uitstekende lever met appel, spek en uien vielen zeker in de smaak. Gaan zeker nog een keer terug om het ook te combineren met een variété voorstelling, want dat is absoluut het bijzondere van deze locatie!

Wij hebben een nieuwe beamer en filmdoek in ons theatertje. Machtig mooi! Misschien vinden jullie het wel leuk om eens met vrienden, familie, zakenrelatie of wie dan ook gratis gebruik te maken van onze nieuwe aanwinst. Kost niets en het 1ste drankje is voor ons. Denk aan b.v. voetbal, autorace, songfestival, familiefilm (bruiloft e.d.) of alles wat je verder zou willen bedenken. Bel ons en wij kijken of wij het kunnen inpassen in ons theater.

Openingstijden Casablanca Variété
Zeedijk 24, tel: 020-6255685.
Dinsdag t/m Zaterdag, nu vanaf 12:00 uur.
Ook voor een broodje of kopje koffie met gebak...
Zondag en maandag zijn wij gesloten.
Bij 10 personen of meer kan er wel op
zondag gereserveerd worden
en is er ook een show mogelijk.

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications