Speciaal-actie 3 GANGEN MENU
Carré
VOORGERECHT
Verse vandaag klaargemaakte dagsoep.
of
Italiaanse pasta schotel met verse zeevruchten.
of
Pasta Bolognaise.
HOOFGERECHT
Ierse biefstuk van graan gevoerde runderen 2 ons.
stevig en sappig in de jus.
of
Mooi stuk kabeljauw uit de oven geserveerd met Provençaalse kruiden in romige kaassaus
of
De chef’s vegetarische schotel.
NAGERECHT
Crème Brûlée
of
Roomijs met vruchtencoulis en een flinke toef slagroom.
€ 32,95
Bij het menu serveren wij eigengemaakte boeren frites en een gezonde salade met tomaat.
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites €2,50/ spinazie Middellandse zee wijze €3,50/champignons €3,50/
haricots verts met pijnboompitten €3,50/Extra sla met tomaat en dressing €2,50/
gebakken uien, €2,50/ gebakken aardappeltjes oriëntal €3,50
Sauzen à € 3,50: Peper/ knoflook / bospaddestoelen /Roquefort/ vuurspuger.
Speciaal-actie 3 GANGEN MENU
Carré Royal
VOORGERECHT
2 Vietnamese loempia’s geserveerd met Holl. sla, mint
en speciale Vietnamese saus
of
Rundercarpaccio met rucola, zongerijpte tomaatjes, olijfen
bestrooid met Parmezaanse kaas
HOOFGERECHT
Ierse biefstuk van graan gevoerde runderen 2 ons.
stevig en sappig in de jus.
of
Zeebaars filet uit de oven klaargemaakt met Provencaalse kruidensaus
of
De chef’s vegetarische schotel.
of
In roomboter gebakken varkenshaas met een champignons saus
NAGERECHT
Crème Brûlée
of
Chocoladefondant met een heerlijke zachte chocolade vulling en slagroom
of
Meloenijs met stukjes verse meloen
€ 43,95
Bij het menu serveren wij eigengemaakte boeren frites en een gezonde salade met tomaat.
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites €2,50/ spinazie Middellandse zee wijze €3,50/champignons €3,50/
haricots verts met pijnboompitten €3,50/Extra sla met tomaat en dressing €2,50/
gebakken uien, €2,50/ gebakken aardappeltjes oriëntal €3,50
Sauzen à € 3,50: Peper/ knoflook / bospaddestoelen /Roquefort/ vuurspuger.