|
|
|
|
|
|
|
Nederlands / English | | | |
|
|
| | | |
|
|
Bij het hoofdgerecht serveren wij eigengemaakte frites en sla met tomaat. | | | |
|
|
| | | |
|
|
Rigolo: Echte mooie ossenhaas | 1½ ons | € |
26,50 |
|
|
Krone: Echte mooie ossenhaas | 2 ons | € |
32,50 |
|
|
Bouglione: Echte mooie ossenhaas | 3 ons | € |
42,50 |
|
|
Barnum and Baily, Ringling Broth | 4 ons | € |
52,50 |
|
|
Holiday: V.S. biefstuk stevig | 1,8 ons | € |
22,50 |
|
|
| | | |
|
|
Sarrasani: Kalfsvlees Napolitane of Madeira. | | € |
25,00 |
|
|
Met een verse tomaten kaassaus of een saus met een vleugje Madeira my dear. | | | |
|
|
Boltini: Gebakken kalfslever met spek, uiringen en appel | | € |
24,00 |
|
|
Heerlijk vers, en ietsie doorgebakken | | | |
|
|
Renz: Mixed grill ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en lamskotelet | | € |
25,00 |
|
|
II Florilecchio: Entrecote 2 ons met Roquefort saus | | € |
25,00 |
|
|
Althoff: Als hier boven maar dan 3 ons | | € |
33,00 |
|
|
Carré: Lamskoteletjes gegrild | | € |
23,00 |
|
|
in de peper, komijn, paprika, kerrie, knoflook, peterselie etc. | | | |
|
|
Pinder: Een hele in roomboter gebakken zeetong (500/600 gram) | | € |
46,00 |
|
|
Bongo: Sliptong ( indien voorradig) | | € |
18,95 |
|
|
Monaco: Tong 400 gram ( indien voorradig) | | € |
33,00 |
|
|
Orfei: Steak tartaar op originele Franse wijze | | € | 17,50 |
|
|
Knie: 6 grote gegrilde Gamba’s in knoflook | | € |
37,00 |
|
|
Billy Smart: Kabeljauwfilet uit de over in een licht romige kaassaus met | | € |
23,00 |
|
|
Provençaalse saus. | | | |
|
|
Bush Roland: Zeebaars filet gebakken of uit de oven, Mediterrane saus | | € |
24,00 |
|
|
Amar: Vispotje met verse groente | | € |
23,00 |
|
|
Roncalli: Vegetarische schotel van de Chef | | € | 19,00 |
|
|
Flic-Flac: Forel gebakken | | € |
19,50 |
|