3 GANGEN MENU / 3 COURSE MENU
Jason Peeters
VOORGERECHT/STARTER
2 Vietnamese loempia’s op slablad met mint en originele saus.
2 Vietnamese eggrolls with lettuce mint and original sauce of/or
Originele zelf gemaakte Zandvoortse vissoep.
Original homemaid Zandvoortse fishsoup of/or
Carpaccio. Fillet de beef Carpaccio (+ € 4,00) of/or
Groene salade met tomaat en ossenhaaspuntjes. Green salad, tomato and tip of fillet beaf.
of/or Pasta carré’s gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in picante tomatensaus.
Pasta carré’s filled with sundried tomato in piquant tomato sauce.
HOOFGERECHT/MAINCOURSE
2 ons echt mooie ossenhaas in de boter.
200 gramm really beautiful steak of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençale kruiden.
Bakes cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs of/or
Vegetarische schotel vegetarian dish.
NAGERECHT/DESSERT
Dikke plak verse meloen met een bolletje meloen ijs.
Melon with melon ice cream of/or
Chocolade fondant taartje met slagroom.
Chocolate fondant cake with whipped cream of/or
ijsje met eigengemaakte coulis van bevroren vruchten, slagroom.
Ice cream with homemaid coulis from frozen fruit, whipped cream of/or
Taart uit onze taartkaart/pie from our cake menu ( + € 3,50 )
Koffie/ Coffee.
€ 59,00
Het hoofdgerecht word geserveerd met pommes frites en sla met tomaat en dressing
spinazie op Middellandse zee wijze, gebakken aardappeltjes op Oriëntaalse wijze, haricots verts met pijnboompitten, gebakken champignons en gebakken uien
The maincourse is served with French fries and salad, spinach in Mediterranean way and
haricots verts, baked potatoes in different way, champignons, baked onions.
Optioneel sauzen à € 3,50: peper pepper/ knoflook garlic/
bospaddestoelen forest mushrooms/
roquefort/ vuurspuger fire-eater.
Voor á la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine á la carte see our menu.
Laat ons uw allergieën weten/Let us know if you are allergic