4 GANGEN MENU / 4 COURSE MENU
Martin Lacey
VOORGERECHT/STARTER
2 Vietnamese loempia’s op slablad met mint en originele saus.
2 Vietnamese eggrolls with lettuce mint and original sauce of/or
Originele zelf gemaakte Zandvoortse vissoep.
Original homemaid Zandvoortse fishsoup. of/or
Carpaccio. Fillet of beef Carpaccio (+ € 4,00) of/or
Groene salade met tomaat en ossenhaaspuntjes. Green salad, tomato and tip of fillet beaf.
of/or Pasta carré’s gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in picante tomaten saus.
Pasta carré’s filled with sundried tomato in piquant tomato sauce
HOOFGERECHT/MAINCOURSE
2 ons echt mooie ossenhaas in de boter.
200 gramm really beautiful steak of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençale kruiden.
Bakes cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs of/or
Vegetarische schotel/ vegetarian dish.
NAGERECHT/DESSERT
Crème brûlèe met een glaasje / with a glass Vin Doux Muscat. of/or
Kaas plateau met een glaasje / with a glass Vin Doux muscat. of/or
ijsje met eigengemaakte coulis van bevroren vruchten, slagroom.
Ice cream with homemaid coulis from frozen fruit, whipped cream of/or
Chocolade fondant taartje met slagroom/Chocolat fondant cake with whipped cream
Aangekleed kopje koffie./ “Dressed up” cup coffee.
(bonbons, chocolaterie en nougat)
(chocolates and nougat) of/or
Taart uit onze taartkaart/pie from our cake menu (+ € 3,50)
€ 70,00
Het hoofdgerecht word geserveerd met pommes frites, sla met tomaat en dressing, spinazie op Middellandse zee wijze, gebakken aardappeltjes op Oriëntaalse wijze, haricots verts met pijnboompitten, champignons en gebakken uien.
The maincourse is served with French fries, salad, baked onions, champignons, baked potatoes in different way and haricots verts.
Optioneel sauzen à € 3,50: peper pepper, knoflook garlic, bospaddestoelen forest mushrooms, roquefort, vuurspuger fire-eater.
Voor á la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine á la carte see our menu
Laat ons uw allergieën weten/Let us know if you are allergic