Nock menu

4 GANGEN MENU / 4 COURSE MENU

Nock

VOORGERECHT/STARTER
Pasta fruttie die mare.
of/or Pasta Napolitana

TUSSENGERECHT/IN BETWEENCOURSE
Bouillon Staciatella

HOOFGERECHT/MAINCOURSE
1,8 ons V.S. biefstuk van graan gevoerde runderen.
stevig, sappig van smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, great taste.
of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs.
of/or
Vegetarische dagschotel, Vegetarian today’s special.

NAGERECHT/DESSERT
Heerlijk ijsje met vruchten coulis en slagroom,
Delicious icecream with fruitmousse and whipped cream of/or
Taart uit onze taartkaart/pie from our cake menu (+ € 2,90)

€ 32,95

Bij het menu serveren wij eigengemaakte frites en sla met tomaat.

Bijgerechten/Side dishes
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites € 1,50/ spinazie spinach op middellandse zee wijze € 2,50/
haricots verts met pijnboompitten € 2,50/ champignons € 2,50 / gebakken uien baked onions € 1,50 /extra sla met tomaat en dressing salad with tomato
and dressing € 1,50/ gebakken aardappeltjes Oriëtaalse wijze baked potatoes € 2,50.
Sauzen sauces à € 3,00: peper pepper/ knoflook garlic/ bospaddestoelen forest mushrooms, roquefort/ vuurspuger fire-eater.

Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see out menu.

Laat ons uw allergieën weten/Let us know if you are allergic

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications