3 GANGEN MENU / 3 COURSE MENU
PISTE
VOORGERECHT/STARTER
Kersverse vandaag klaargemaakte dagsoep. Fresh soup of het day.
of/or Pasta fruttie die mare.
of/or Vietnamese loempia’s met org saus. Vietnamese eggrolls with org sauce of/or
Fillet of beef carpaccio (+ € 4,00) of/or
Groene salade met tomaat en ossenhaaspuntjes. Green salad, tomato and tip of fillet beaf.
HOOFGERECHT/MAINCOURSE
1,8 ons V.S. biefstuk van graan gevoerde runderen.
stevig, sappig van smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, great taste of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs of/or
Vegetarische dagschotel, Vegetarian today’s special.
NAGERECHT/DESSERT
ijs met eigen gemaakte coulis van bevroren vruchten en slagroom,
ice cream with homemaid coulis from frozen fruit, whipped cream
of/or Crème Brûlée of/or
Taart uit onze taartkaart/pie from our cake menu (+ € 3,50)
€ 32,95
Bij het menu serveren wij eigengemaakte frites en sla met tomaat.
Bijgerechten/Side dishes
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites € 2,50 / spinazie spinach
op middellandse zee wijze € 3,50 /
haricots verts met pijnboompitten € 3,50 / champignons € 3,50 / gebakken uien baked onions € 2,50 / extra sla met tomaat en dressing salad
with tomato and dressing € 2,50 /
gebakken aardappeltjes Oriëtaalse wijze baked potatoes € 3,50.
Sauzen sauces à € 3,50: peper pepper / knoflook garlic / bospaddestoelen forest mushrooms, roquefort / vuurspuger fire-eater.
Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see out menu.
Laat ons uw allergieën weten/Let us know if you are allergic