3 GANGEN MENU / 3 COURSE MENU
TOM DIECK
VOORGERECHT/STARTER
Kersverse vandaag klaargemaakte dagsoep. Fresh soup of het day.
of/or Pasta fruttie die mare. of/or Pasta scampie of/or
Vietnamese loempia’s met org. saus. Vietnamese eggroll with org. sauce
of/or Carpaccio. Fillet de beef Carpaccio (+ € 4,00) of/or
Groene salade met tomaat en ossenhaaspuntjes. Green salad with tomato and tip of fillet beaf.
of/or Pasta carré’s gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in picante saus.
Pasta carré’s filled with sundried tomato’s in piquant tomato sauce.
HOOFGERECHT/MAINCOURSE
1,8 ons V.S. biefstuk van graan gevoerde runderen.
stevig, sappig van smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, great taste.of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs. of or
Vegetarische dagschotel, Vegetarian today’s special.
NAGERECHT/DESSERT
Crème Brûlée of/or
Dikke plak verse meloen met een bolletje meloen ijs.
Melon with melon ice cream of/or
Chocolade fondant taartje met slagroom.
Chocolate fondant cake with whipped cream of/or
Taart uit one taartkaart/pie from our cake menu (+ € 3,50)
€ 35,95
Bij het menu serveren wij eigengemaakte frites en sla met tomaat.
Bijgerechten/Side dishes
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites € 2,50 / spinazie spinach op
Middellandse zee wijze € 3,50 / gebakken uien
baked onions € 2,50 / haricots verts met pijnboompitten € 3,50 /
extra sla met tomaat en dressing salad with tomato and
dressing € 2,50 / gebakken aardappeltjes Oriëntaalse wijze
baked potatoes Oriëntal way € 3,50.
Sauzen sauces à € 3,50: peper pepper / knoflook garlic /
bospaddestoelen forest mushrooms /
roquefort / vuurspuger fire-eater.
Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see our menu.
Laat ons uw allergieën weten/Let us know if you are allergic