Nederlands / English |
|
|
|
|
|
Einlasz | | |
Gepocheerd ei in Roquefort saus (vega) | € | 9,50 |
Black Tower Circus | | |
3 kaaskroketten met gebakken peterselie (vega) | € |
11,50 |
Adagio Acrobatiek | | |
2 grote garnalen kroketten | € |
14,50 |
6 Master Chapiteaux | | |
Dakloze slakken op de ouderwetse manier met veel knoflook, peterselie en roomboter | € | 9,50 |
Charivari | | |
Holl. Garnalen op getoast brood, whisky saus apart geserveerd | € | 18,50 |
Courbette | | |
uitgesneden gerookte zalm, pesto saus en kappertjes | € | 13,00 |
Ikariër | | |
Gerookte paling op getoast brood | € | 19,50 |
Alberto Courtial | | |
Geitenkaassalade met honing tijmdressing en pijnboompitjes (vega) | € |
13,00 |
Pas De Deux | | |
2 echte Vietnamese loempia’s mint en slablad (en originele saus) vega | € | 11,50 |
Marco en Philip Peeters | | |
Eendenlever pate met marmelade | € | 15,00 |
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux) | € | 19,00 |
Big Top | | |
Ganzenlever pate met marmelade | € | 22,50 |
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux) | € | 25,00 |
De Capos | | |
3 grote gegrilde gamba’s in de knoflookboter | € | 21,00 |
Gemischte | | |
Groene salade met tomaat en ossenhaas puntjes | € | 14,00 |
Salto Mortale | | |
Gebakken forel (ook als hoofdgerecht mogelijk) | € | 15,00 |
Turmseil | | |
Pasta carré's gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in picante tomaten saus (vega) | € | 9,50 |
Truppe Salvo | | |
Bisque d’Homard op originele Franse wijze (Kreeftsoep) | € | 16,00 |
Les Coty’s | | |
Vissoep | € | 12,00 |
Due Steffi | | |
3 kreeft kroketten | € |
14,90 |
Panneau | | |
Gebakken champignons op getoast brood (vega) | € | 9,50 |
Rondelzeil | | |
Soep van de dag (seizoen) | € | 6,50 |
Pasforce | | |
Runderfilet carpaccio | € | 13,00 |
Gardin | | |
Pasta alio e olio | € | 9,50 |
Cascade |
|
|
Gerookte zalm met basilicum en kappertjes |
€ |
14,00 |
|
|
|
| | |
Wij vinden het niet vreemd wanneer u 2 of 3 voorgerechten kiest inplaats van een hoofdgerecht. Laat ons uw allergieën weten | | |