Voorgerechten

Nederlands / English
 
Einlasz
Gepocheerd ei in Roquefort saus (vega)8,50
Black Tower Circus
3 kaaskroketten met gebakken peterselie (vega)11,00
Adagio Acrobatiek
2 grote garnalen kroketten14,50
6 Master Chapiteaux
Dakloze slakken op de ouderwetse manier met veel knoflook, peterselie en roomboter8,50
Charivari
Holl. Garnalen op getoast brood, whisky saus apart geserveerd17,50
Courbette
uitgesneden gerookte zalm, pesto saus en kappertjes11,50
Ikariër
Gerookte paling op getoast brood17,50
Alberto Courtial
Geitenkaassalade met honing tijmdressing en pijnboompitjes ( vega)13,00
Pas De Deux
2 echte Vietnamese loempia’s mint en slablad (en originele saus) vega10,50
Marco en Philip Peeters
Eendenlever pate met marmelade13,50
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux)18,50
Big Top
Ganzenlever pate met marmelade19,50
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux)24,50
De Capos
3 grote gegrilde gamba’s in de knoflookboter18,50
Gemischte
Groene salade met tomaat en ossenhaas puntjes13,00
Salto Mortale
Gebakken forel ( ook als hoofdgerecht mogelijk)13,50
Turmseil
Pasta carré;s gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in
picante tomaten saus (vega)8,50
Truppe Salvo
Bisque d’Homard op originele Franse wijze ( Kreeftsoep)14,50
Les Coty’s
Vissoep10,50
Due Steffi
2 kreeft kroketten17,00
Panneau
Gebakken champignons op getoast brood (vega)8,50
Rondelzeil
Soep van de dag (seizoen)5,50
Pasforce
Runderfilet carpaccio11,50
Gardin
Pasta scampi alio e olio9,50
     
Wij vinden het niet vreemd wanneer u 2 of 3 voorgerechten kiest inplaats van een hoofdgerecht. Laat ons uw allergieën weten

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications