Voorgerechten

Nederlands / English
 
Einlasz
Gepocheerd ei in Roquefort saus (vega)9,50
Black Tower Circus
3 kaaskroketten met gebakken peterselie (vega) 11,50
Adagio Acrobatiek
2 grote garnalen kroketten 14,50
6 Master Chapiteaux
Dakloze slakken op de ouderwetse manier met veel knoflook, peterselie en roomboter9,50
Charivari
Holl. Garnalen op getoast brood, whisky saus apart geserveerd18,50
Courbette
uitgesneden gerookte zalm, pesto saus en kappertjes13,00
Ikariër
Gerookte paling op getoast brood19,50
Alberto Courtial
Geitenkaassalade met honing tijmdressing en pijnboompitjes (vega) 13,00
Pas De Deux
2 echte Vietnamese loempia’s mint en slablad (en originele saus) vega11,50
Marco en Philip Peeters
Eendenlever pate met marmelade15,00
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux)19,00
Big Top
Ganzenlever pate met marmelade22,50
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin Doux)25,00
De Capos
3 grote gegrilde gamba’s in de knoflookboter21,00
Gemischte
Groene salade met tomaat en ossenhaas puntjes14,00
Salto Mortale
Gebakken forel (ook als hoofdgerecht mogelijk)15,00
Turmseil
Pasta carré's gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in picante tomaten saus (vega)9,50
Truppe Salvo
Bisque d’Homard op originele Franse wijze (Kreeftsoep)16,00
Les Coty’s
Vissoep12,00
Due Steffi
3 kreeft kroketten 14,90
Panneau
Gebakken champignons op getoast brood (vega)9,50
Rondelzeil
Soep van de dag (seizoen)6,50
Pasforce
Runderfilet carpaccio13,00
Gardin
Pasta alio e olio9,50
Cascade    
Gerookte zalm met basilicum en kappertjes 14,00
     
Wij vinden het niet vreemd wanneer u 2 of 3 voorgerechten kiest inplaats van een hoofdgerecht. Laat ons uw allergieën weten

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 06 51 05 36 04 / 06 51 07 12 52 / 06 51 15 49 22 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter