3 GANGEN MENU/ 3 COURSE MENU
ZAVATTA
Voor de lunch/binnenloper
VOORGERECHT / STARTER
Kersverse vandaag klaargemaakte dagsoep.
Fresh made soup of the day.
HOOFGERECHT / MAINCOURSE
1,8 ons V.S biefstuk van graan gevoerde runderen
stevig, sappige smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, firm great taste.
of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met
Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs.
NAGERECHT / DESSERT
ijsje / ice cream.
€ 19,95
Bij het menu serveren wij eigen gemaakte frites en sla met tomaat.
BIJGERECHTEN
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra pommes frites € 1,50/spinazie
Middellandse zee wijze € 2,50/champignons € 2,50
haricots verts met pijnboompitten € 2,50/extra
sla met tomaat en dressing € 1,50/
gebakken uien € 1,50/gebakken aardappeltjes oriëntal € 2,50
Sauzen à € 3.=: peper, knoflook, bospaddestoelen, roquefort, vuurspuger.
Only for this menu cash of pin, NO creditcard
Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see our menu.