Rondleidingen in Amsterdam
voor Amsterdammers

In september gaan wij verder met rondleidingen voor Amsterdammers in Amsterdam. Meer informatie volgt op Facebook en op de website.

                    

Loop/fiets-tocht
Amsterdam Bad (Zandvoort)

Als rasechte Amsterdammers vinden wij dat  Zandvoort bij Amsterdam hoort. Vroeger al, gingen de Amsterdammers als badgasten naar Zandvoort, voor maanden. Tegenwoordig als dagjesmensen. Wij vinden, dat Zandvoort meer verdient, dan alleen dagjesmensen. Het hele jaar om moeten Amsterdammers , Zandvoort bezoeken. Want wat is mooier dan een winderige dag, met een wilde zee, in Mei Juni September Oktober en ook ‘s winters, langs het strand te lopen of de duinen te bezoeken. En natuurlijk achteraf het gezellige dorp te bezoeken voor een hapje en drankje. Horeca gelegenheden genoeg in alle maten. DAAROM MOET ZANDVOORT EEN DEELRAAD WORDEN VAN AMSTERDAM. Niets  daarvan.
We liggen toch 30 kilometer van Amsterdam. We grenzen immers naast de Amsterdamse waterleiding duinen.  Met het circuit en de prachtige stranden zou Amsterdam zich ook gelukkig moeten prijzen.  20 jaar zijn wij al bezig, dat Zandvoort, AMSTERDAM BAD, moet worden. Met een wit bordje  i,p.v. een blauw, Zandvoort.

Het is dan ook met groot genoegen, dat wij een loop-, fiets of solex tocht naar AMSTERDAM BAD hebben uitgestippeld. Met geweldig natuurschoon, leuke café’s, gezellige restaurants en met leuke en interessante verhalen.

KLIK HIER om de tocht te bekijken. Een halfjaar geven wij dit als promotiemiddel weg, Daarna gaat het 25 euro kosten.


U KUNT UW TOURS BOEKEN BIJ:

TOURS-DE-AMSTERDAM, KLIK HIER

Maar natuurlijk ook bij:
Top Tours. Damrak 219-1 1012 ZJ Amsterdam. Puur Amsterdam. Nw Zijdsvoorburgwal 328k 1012 RW Amsterdam.

Original Tours, Funny Events, Amsterdam Oude Stad, Amstours, Uitjes.

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 06 51 05 36 04 / 06 51 07 12 52 / 06 51 15 49 22 • info@casablanca-amsterdam.nl
Lees onze privacyverklaring


Facebook          Twitter